Skolepolitik (Christiansborg)
0   284

Bondo: Skoleudspil er en falliterklæring

»Det er mig uforklarligt, at man foreslår, at resultaterne af nationale test skal offentliggøres, når forskerne helt entydigt siger, at det vil give eleverne et dårligere udbytte«, siger DLF's formand Anders Bondo Christensen.

»Nogle af forslagene er da udmærkede. Det er fint, at der kommer flere læsevejledere, og at eleverne i de små klasser får flere timer. Men det er revl og krat imellem hinanden. Det er en buket med roser og tidsler«, siger Anders Bondo.

Artiklen fortsætter under banneret

Han er heller ikke glad for forslaget om, at der skal være mulighed for at etablere klasser med mere end 28 elever, hvis det er pædagogisk eller socialt begrundet, og hvis de fysiske rammer og personalenormeringer tillader det.

»Jeg kan ikke se meningen med, at man foreslår, at der kan være mere end 28 elever i klasserne, når forskningen entydigt viser, at det vil svække lærernes muligheder for at give eleverne et kvalificeret tilbud«, siger Anders Bondo. |


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ