Debat
0   3

Fagligt Udvalg

Hjælp, info, sparring

                                                                                               April 2019

Kære kolleger i hal, skov, på boldbaner, på veje og stier mv. kort sagt idrætslærere

Artiklen fortsætter under banneret

 

I 2013 måtte den daværende Dansk Idrætslærerforening desværre lukke ned, der var simpelthen ikke medlemmer nok til at drive foreningen videre.

Idrætsfaget har selvfølgelig fortsat brug for opmærksomhed, så Dansk Skoleidræt oprettede, ligeledes i 2013, derfor Fagligt Udvalg.

Fagligt Udvalg arbejder for at: ”..

- medvirke til at skabe de bedst mulige vilkår for faget idræt i grundskolen

- støtte og fremme idrætsfagets udvikling og vilkår

forholde sig til faglige spørgsmål i relation til idræt i grundskolen og medvirke til at formulere Dansk Skoleidræts holdninger hertil

- fungere som fagligt netværk mellem idrætslærere

 

Fagligt udvalg har deltaget i udformningen af nuværende Fælles Mål, har deltaget i udformningen af idrætsprøven, giver løbende høringssvar på diverse lovforslag, udtaler sig om relevante fagpolitiske emner, er medvirkende på den aktuelle udformning af læseplan og undervisningsvejledning mv.

 

Fagligt Udvalg består af idrætslærere (også beskikkede censorer) fra den danske folkeskole samt undervisere fra UC, den aktuelle holdopstilling kan ses på www.skoleidraet.dk.

 

Fagligt Udvalg deltager på lige fod med andre faglige foreninger i diverse møder i DLF-regi, ligesom det er i overensstemmelse med den sidste bestyrelse i Dansk Idrætslærerforening, at vi varetager ovennævnte opgaver.

 

I er derfor mere end velkomne til at kontakte os, hvis I har udfordringer, spørgsmål, forslag eller andet, som vi kan hjælpe med.

 

Mvh.

Preben Hansen, Formand for Fagligt Udvalg


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Idrætsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.073 andre er allerede tilmeldt