Debat
0   1

Build-A-World

Nyt interaktivt spil med videoer om den danske værdikanon

Build-A-World

Der er netop kommet en ny bestilling til verdensbygger-fabrikken. En ny, fantastisk planet skal blive til, komplet indrettet med mennesker og byer. Men hvilke værdier skal være i centrum?

Interaktivt læringsspil

I dette interaktive læringsspil kan eleverne sammen opdage forbindelserne mellem værdier og samfund. Ved at jonglere med værdierne fra Danmarkskanonen, kan grupperne udforske, hvordan værdierne adskilt påvirker indbyggerne på deres egen planet.  Hvordan ser et samfund ud, når det er bygget på frisind uden tillid? Hvilke køn findes der, og hvad er forholdet mellem dem? Kan man gradbøje frihed? Og kan man overhovedet forestille sig en verden uden “hygge”?

Artiklen fortsætter under banneret

Hele spillet tager udgangspunkt i værdierne fra Danmarkskanonen, og giver eleven en unik og underholdende mulighed for at instrumentalisere, afprøve og udforske byggestenene i den danske kultur, ved samtidigt at træne de samfundsfaglige færdigheder.

Det samlede materiale kan tilgås her (gratis):

Build-A-World

Når du har oprettet dig som bruger, kan spillet begyndes, og du bliver vejledt trin for trin inde i spillet.  

 

Se en video fra spillet her:

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Historie- og samfundsfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for de to fag. I samarbejde med foreningen Falihos.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.503 andre er allerede tilmeldt

Religionsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Religionslærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.085 andre er allerede tilmeldt