"Folkeskolen er for mig at se rygraden i vores samfund – og lærerne er rygraden i folkeskolen". siger den nye kommunikationschef Pernille Louise Lauridsen.

Danmarks Lærerforening får ny kommunikationschef

1. maj begynder Pernille Louise Lauridsen som ny chef for kommunikation og analyse i DLF. Hun kommer fra en stilling som chefkonsulent i det politiske sekretariat i Region Hovedstaden.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Danmarks Lærerforenings formand, Anders Bondo Christensen glæder sig til at få den nye kommunikationschef om bord.

"Hun har et skarpt blik for den virkelighed, som medlemmer af DLF arbejder i. Vi er i gang med et begivenhedsrigt år, der blandt andet byder på et folketingsvalg, kongres i foreningen og Lærerkommissionens anbefalinger. Så der er som altid en masse arbejde at gøre kommunikationsmæssigt, og med Pernille er jeg sikker på, at vi er godt rustet til udfordringerne", siger han.

Pernille Louise Lauridsen er 41 år, uddannet cand.scient.pol og har en diplomuddannelse i ledelse. Hun glæder sig til at være med til at løfte opgaverne.

"Folkeskolen er for mig at se rygraden i vores samfund - og lærerne er rygraden i folkeskolen. I Danmarks Lærerforening er man optaget at skabe den bedste folkeskole både nu og fremover, og den opgave glæder jeg mig meget til at være med til at løfte", siger Pernille Louise Lauridsen.