Blog
0   2

Farvel mormor

Abonner på nyt om Psykologen på Bryggen i dit personlige nyhedsbrev.


Påskeblomst hvad vil du her?

Hvert år når Påskeliljen blomstrer, sender jeg en varm tanke til den første børnebog, jeg skrev. En børnebog om døden. "Farvel mormor" er en fotografisk børnebog, der i et letforståeligt sprog fortæller om Lea, der mister sin elskede mormor.

Artiklen fortsætter under banneret

Bogen henvender sig til førskolebarnet og børnene i de mindste klasser. Vi følger Lea fra hun får at vide, at mormor er alvorligt syg, til mormor dør.

Bogen giver mulighed for dialog omkring et meget svært emne. Bogens foto gør det let for børn at identificere sig med Lea.

Bogen kan lånes på biblioteket og læses højt for skolebørnene i de mindste klasser. Eller forældre med børn, der står overfor at skulle miste, kan opfordres til at låne bogen.

Leas mormor får en kristen begravelse, og påskeliljen er et kristens symbol på opstandelse, men bogen kan læses af alle med døden inde på livet.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Det faglige netværk Børnehaveklassen er for alle, der arbejder i eller interesserer sig for børnehaveklasser. I samarbejde med Børnehaveklasseforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
153 andre er allerede tilmeldt
Blog om børnehaveklassen

Har du, eller nogen du kender, lyst til at blogge om børnehaveklassen?

Vi vil meget gerne have bloggere på netværket Børnehaveklassen, som vil dele ud af erfaringer, gode ideer og holdninger.

Søg om at få en blog, så kontakter vi dig hurtigst muligt til en uforpligtende snak.

Søg om at få en blog her