Blog
0   30

29. april

Abonner på nyt om Folkeskolens matematikrådgiver i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Datoen for udtræk til mundtlig matematik, står printet i mit hoved.

Jeg er i år matematiklærer i 2 dejlige 9. Klasser. De er forskellige og helt deres egne. Og måske skal de op i mundtlig matematik til eksamen. Vi har haft mundtlig matematik på ugeplanen mange gange i løbet af de sidste par år, og megen af den normale undervisning ligner eksamen i mundtlig matematik. Så der er styr på forberedelsen.

Men jeg kan ikke begribe, at jeg skal vente til d. 29.april for at finde ud af hvilke elever, der eventuelt skal til eksamen i mundtlig matematik. Når jeg så d. 29.april finder ud af det, så skal jeg til at lave opgaverne til eksamen. Det har jeg så lige præcist 13 dage inklusive forsendelse til, hvis jeg ikke arbejder i min normaliserede weekend. Vel og mærke arbejdsdage, der allerede er brugt på forhånd. Sensor skal have eksamensopgaverne 14 kalenderdage før eksamen, der i princippet kan være fra d.29. maj.  Det ser presset ud, hvis jeg har talt rigtigt.

Jeg er stor tilhænger af mundtlig matematik eksamen, og vil gerne gøre det allerbedste for eleverne. Give dem en rigtig god oplevelse, og en god afsked med folkeskolematematikken. Jeg vil se dem gå ud af lokalet med et smil på munden, og næsten kunne høre dem sige ”Det var sgu da meget fedt”. Det hele bliver bare besværliggjort af, at jeg ikke må vide om de skal til mundtlig eksamen i matematik før d.29.april.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Matematiknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Danmarks Matematiklærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.296 andre er allerede tilmeldt