DLF's hovedstyrelse
0   4

Else Johansen

Tidligere hovedstyrelsesmedlem Else Johansen er død. Else sad i DLF's hovedstyrelsen i perioden fra 1. januar 1996 til 31. december 2003, hvor jeg havde den store glæde at være hendes kollega. Else var valgt ind af fraktion 4, men hun var indbegrebet af udtrykket »en gang lærer, altid lærer«.

Else var levende interesseret i folkeskolen, læreruddannelsen og lærernes vilkår, så ud over at være et stort aktiv for medlemmerne i fraktion 4 var hun et stort aktiv for hele hovedstyrelsen og for alle medlemmer.

Artiklen fortsætter under banneret

Først og fremmest var Else et godt, ordentligt og modigt menneske. I en tid med ganske betydelige interne diskussioner i DLF formåede Else at fastholde sin egen kompasretning i sit faglige arbejde, hvilket bestemt ikke var det nemmeste ud fra et fraktion 4-mandat.

Jeg havde den store glæde at opleve, at fra første gang vi mødtes, var der en rigtig god kemi imellem os. Derfor blev Else en person, der betød meget for mig og for mit fagpolitiske arbejde. I januar i år fik jeg et brev fra Elses datter, der på Elses vegne takkede for julekortet, men desværre også kunne fortælle, at Else nu var så syg, at hun ikke længere kunne opfatte, at hun havde fået et julekort. Nu har Else fået fred. Tak for indsatsen, Else. Jeg kommer til at savne dig.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Det faglige netværk Lærersenior er for lærere, som er pensioneret eller på vej dertil. I samarbejde med fraktion 4 - pensionisterne i Danmarks Lærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
716 andre er allerede tilmeldt