Madkundskab
0   5

Deltag i Madens Folkemøde med din klasse

Det er gratis for folkeskoleklasser at deltage i Madens Folkemøde, som finder sted den 10.-11. maj på Engestofte Gods på Lolland-Falster afholdt af Foreningen Madens Folkemøde. De to dage kan eleverne blandt andet opleve fermenteringsworkshop med Meyers Madhus, hvor man får fingrene ned i surdej og syltning. Skoleklasser kan også lære, hvordan man selv kan lave langtidsholdbar mad uden E-numre og andre tilsætningsstoffer. Ligesom folkemødet byder på morgenmadsklub og hjernemad, hvor eleverne er med til at lave morgenmad af overskudsfødevarer fra FødevareBanken.

Læs mere om Madens Folkemøde her: madensfolkemoede.dk

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Ernæring og sundhedsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for madkundskab, sundhed og ernæring. I samarbejde med Foreningen for madkundskab.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
744 andre er allerede tilmeldt