Michelle Obama er på turné i anledning af sin bog 'Becoming' og inviterer nu danske lærere til at komme til nedsat pris.

Lærere kan få billige billetter til Michelle Obama

Den 9. april kommer USA's tidligere førstedame Michelle Obama til Danmark. Der er kun dyre pladser tilbage, men Michelle Obama vil gerne sikre sig, at almindelige mennesker kan deltage, og derfor får lærere nu mulighed for at komme med til særpris.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Michelle Obama optræder i Royal Arena på Amager den 9. april, og arrangementet har form af en samtale mellem hende og tv-personligheden og kogebogsforfatteren Rachael Ray med udgangspunkt i Michelle Obamas bestseller 'Becoming'.

Hun vil reflektere over de oplevelser, både offentlige og private, der har formet hende fra barndommen på South Side i Chicago til hendes år som leder og mor og frem til årene på verdens mest berømte adresse.

Det er afgørende for Michelle Obama, at deltagerne kommer fra alle samfundslag, fortæller LiveNation, som arrangerer hendes turné. De billigste billetter er udsolgt. Men LiveNation tilbyder nu via folkeskolen.dk et begrænset antal billetter til arrangementet i Royal Arena til lærere til 550 kr. plus gebyr - se link til billetkøb under artiklen.