Blog
0   4

Fernisering og udstilling

Abonner på nyt om Folkeskolens billedkunstrådgiver i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Torsdag d. 28. marts afholder min skole fernisering i anledning af vores nye store fællesværk. Det kræver planlægning og samarbejde.

Når der er lagt så meget tid og energi i et meget stort kunstværk , så skal det også markeres på højtidelig vis. 

Derfor har jeg inviteret alle skolens lærere og klasser, med dertilhørende forældre, til at komme og indvie vores nye kunstværk.

Det er et værk som omfavner den diversitet skolen rummer og som fejre, at alle er forskellige men stadig hører til.

Sådan en fernisering kræver, at vi alle leger med. Vores servicemedarbejdere hjælper med at gøre alt det praktiske klar, vores kære skoleleder Klaus Da Cunha kommer og siger nogle bevingede ord og klipper snoren, skolens dygtige musiklærere spiller op til fælles (fugle)sang og vores lokale købmand sørger for lidt godt til alles ganer. Jeg selv skal koordinere alt og alle, og sørger for at intet mangler så alle får en god oplevelse. Ikke mindst lærere og elever, så de har lyst til at hoppe med på mit næste (skøre) billedkunst projekt :P

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Billedkunstnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med foreningen Danmarks billedkunstlærere.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.536 andre er allerede tilmeldt