Debat

Op med dem, ærmerne

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Det er utroligt, hvad VKO-regeringen er sluppet af sted med gennem sine ni år ved magten af forløjet servering af det ene lovforslag efter det andet, især fra Undervisningsministeriet, hvor der blandt det meget skidt og møg, der er lukket ud derfra, den ene gang efter den anden kommer forslag, der skal se nye ud, men som er gammelkendt stof inden for i det mindste undervisningverdenen.

Senest skal forældre kunne ringes op for at hente deres børn, hvis de forstyrrer undervisningen. Gammel vin på nye flasker.

Det ligner lidt Bertel Haarders forsøg på for et par år siden at komme med en »ny idé« med at kunne dele eleverne i mindre hold! Hvor var manden henne i 1970'erne?

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Vælgerne er heldigvis ved at komme ud af busken, men før politik bliver flyttet fra underholdningsafdelingen til faktaafdelingen, kommer vi sikkert til at se mange af ovennævnte eksempler på forsøg på at holde os for nar og binde os historier på ærmet.

Derfor: Op med dem, ærmerne, og hen og bekæmp regeringen med argumenter i tilpas store mængder. De står i kø, argumenterne, og der er noget at komme efter.