"Du er aldrig i tvivl om, hvad du laver, hvis du har Helle Houkjær som lærer", skrev en elev blandt andet i sin indstilling af sidste års vinder af Undervisningsprisen, Helle Houkjær.

Kender du én, der fortjener Undervisningsprisen?

Kender du en lærer eller et lærerteam, der inspirerer elever og kolleger med deres undervisning? Så har du mulighed for at indstille dem til Politikens Undervisningspris til og med den 4. april.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

For syvende år i træk sætter Politiken og Lundbeckfonden opmærksomhed på den gode undervisning med Undervisningsprisen. Elever, forældre, skoleledere, kolleger og alle andre kan indstille lærere, der alle bliver præsenteret på Politiken.dk/undervisningspris.

Prisvinder: "Jeg hader at give karakterer"

"Med Undervisningsprisen ønsker vi at hylde de lærere, der med personlig engagement og faglig indsigt kan inspirere såvel elever som kolleger. Forskning og uddannelse og dermed også lærere, er forudsætningen for Danmarks fremtid", siger Politikens ansvarshavende chefredaktør Christian Jensen i en pressemeddelelse. 

Særprisvinder: "Jeg giver aldrig op, selvom mine elever har haft lyst til det"

Vinderne af hovedpriserne får hver 75.000 kroner. Derudover uddeles seks særpriser. Her er præmien 25.000 kroner. Vinderne hyldes ved en prisoverrækkelse i Politikens Hus den 7. maj.   

Læs mere

Indstil din kandidat tilUndervisningsprisen