Blog
0   8

Inspiration dagen derpå del 2

Abonner på nyt om Folkeskolens billedkunstrådgiver i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Endnu flere glade, stolte og kreative lærere og pædagoger har delt billeder fra Billedkunstens Dag. Jeg synes jeg vil dele dem med jer. Der er så meget inspiration at hente :)

Karen Lise Kaspersen fra Pedersborg skole i Sorø, har sendt mig billeder fra deres spændende projekt. De fandt inspiration i Billedkunst kataloget fra 2018, da de havde valgt at arbejde med blomsterbede, lavet af bl.a. flasker og plastik.

5. Årg lilla/lyserød 6. Årg. Blå 7. Årg rød 8. Årg orange

"Det blev SÅ godt, og eleverne gik meget op i det. Og bede, der blev bygget (af træ fra forældre), grus der blev kørt til pallerammer-bede, vinduer blev pudset, så beden kunne ses! blade klippet og flasker malet 👍🏼 Der skulle bruges mange flasker (også flere end vi troede) og der var lidt udfordringer med bedene, på sådan en beton skole har man jo ikke lige et stort flot rundt bed." - Karen Lise Kaspersen 

Artiklen fortsætter under banneret

Margit Fokdal Pedersen fra Vamdrup skole har også delt deres billeder fra Billedkunstens Dag. De har lavet en masse forskellige projekter

  • Frugtskåle i" rivepapir"
  • Snefnug på tungen
  • Yarnart /street art
  • Fælles puslespil i kæmpe brikker
  • Vinterbilleder med glade børn der holder i hånden

 

Mellemtrinnet på friskolen Al-irchadskolen i Helsingør har også markeret Billedkunstens Dag. De har lavet nogle meget smukke og store mandala ligende tegninger.

Det har været dejligt at følge med i alle de fede og smukke projekter jeg har fået tilsendt. Jeg glæder mig allerede til næste år :) 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Billedkunstnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med foreningen Danmarks billedkunstlærere.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.728 andre er allerede tilmeldt