Blog
0   4

Har du noget på hjerte?

Abonner på nyt om Folkeskolens religionsrådgiver i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Der er læringsfestival og fagenes festival i Bella Centeret onsdag og torsdag. Ses vi?

Vi udvikler vores fag og praksis via vidensdeling, debatter og gensidig inspiration. Dette kan foregå på mange måder. Man kan læse og skrive blogs som denne. Man kan tale med kollegerne i nærområet.

Man kan også skrive sig op til en bunke nyhedsbreve, tjekke læringsportaler, deltage i de faglige foreningers seminarer og tage forbi CFU.

Festival

Så er der også mulighed for at tage på faglig festival. Jeg plejer at tage til på bogmessen i Aarhus. Jeg elsker at gå rundt og bladre i bøgerne, se nyhederne fra forlagene og måske endda få en samtale eller to med forfatterne.

Artiklen fortsætter under banneret

I år tager jeg til læringsfestivallen i Bella Centeret. Ikke mindst fordi der samtidig afholdes fagenes festival. Der kan man nemlig møde læringskonsulenterne fra de forskellige fag, høre oplæg om de nye tiltag fra ministeriet og andet godt.

De faglige rådgivere

I år vil I også kunne møde flere af de faglige rådgivere fra Folkeskolen.dk. Vi er flere, der har fået plads i undervisningsministeriets faglige udvalg de næste tre år. Vi skal bl.a. rådgive ministeriet om udviklingen i faget og kvalificere ministeriets indsatser indenfor faget. Det er en god mulighed for, at lærernes stemmer bliver hørt, der hvor beslutningerne bliver taget.

Har du noget på hjerte?

Hvis du har noget, du gerne vil drøfte, kunne det være hyggeligt, du kom forbi og sagde hej. Skal du ikke af sted, er du meget velkommen til at skrive i kommentarfeltet herunder.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Religionsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Religionslærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
967 andre er allerede tilmeldt