Fagbladet Folkeskolen
0   8

Teknisk fejl: Nyhedsbreve fra folkeskolen.dk forsvundet i cyberspace

Hvis du i løbet af de seneste otte måneder har indtastet din emailadresse på folkeskolen.dk for at få det ugentlige nyhedsbrev, har du formentlig følt dig snydt. På grund af en fejl i et såkaldt script er de email-adresser nemlig aldrig blevet gemt i systemet.

Som følge af EU's opstramning af persondatareglerne gennemførte webudviklerne på folkeskolen.dk sidste forår/sommer en række ændringer af brugerprofil-oprettelsen på folkeskolen.dk. Blandt andet skulle et lille script sikre en løbende oprydning, der slettede  emailadresserne fra læsere, som havde tilmeldt sig nyhedsbrevet, men ikke efterfølgende klikket på linket i den tilsendte aktiveringsmail. Desværre viser det sig nu, at det script, som skulle slette disse emailadresser, også har slettet alle andre, der har tilmeldt sig det ugentlige nyhedsbrev uden at oprette en egentlig brugerprofil på folkeskolen.dk

Nu virker det, lover de brødebetyngede webudviklere. Så indtast gerne din emailadresse her til højre for artiklen (under artiklen på mobil). Så får du først en aktiveringsmail og siden en ugentlig nyhedsmail med de vigtigste historier fra folkeskolen.dk og fagbladet Folkeskolen. Du kan naturligvis også oprette en brugerprofil, så du kan vælge nyhedsbreve med både artikler, anmeldelser og debat om præcis de emner og fag, der interesserer dig.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ