Teknisk fejl: Nyhedsbreve fra folkeskolen.dk forsvundet i cyberspace

Hvis du i løbet af de seneste otte måneder har indtastet din emailadresse på folkeskolen.dk for at få det ugentlige nyhedsbrev, har du formentlig følt dig snydt. På grund af en fejl i et såkaldt script er de email-adresser nemlig aldrig blevet gemt i systemet.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Som følge af EU's opstramning af persondatareglerne gennemførte webudviklerne på folkeskolen.dk sidste forår/sommer en række ændringer af brugerprofil-oprettelsen på folkeskolen.dk. Blandt andet skulle et lille script sikre en løbende oprydning, der slettede  emailadresserne fra læsere, som havde tilmeldt sig nyhedsbrevet, men ikke efterfølgende klikket på linket i den tilsendte aktiveringsmail. Desværre viser det sig nu, at det script, som skulle slette disse emailadresser, også har slettet alle andre, der har tilmeldt sig det ugentlige nyhedsbrev uden at oprette en egentlig brugerprofil på folkeskolen.dk

Nu virker det, lover de brødebetyngede webudviklere. Så indtast gerne din emailadresse her til højre for artiklen (under artiklen på mobil). Så får du først en aktiveringsmail og siden en ugentlig nyhedsmail med de vigtigste historier fra folkeskolen.dk og fagbladet Folkeskolen. Du kan naturligvis også oprette en brugerprofil, så du kan vælge nyhedsbreve med både artikler, anmeldelser og debat om præcis de emner og fag, der interesserer dig.