0   159

Palle Rom fylder 50

Afdelingschef i DLF's afdeling for overenskomst og forhandling Palle Rom fylder 50 år. Palle Rom har arbejdet som lærer på Grundtvigskolen og Bispebjerg Skole i Københavns Nordvestkvarter. Han har også været på Charlotteskolen i Høje Taastrup og på Furesøkolonien. I 1994 blev han valgt ind i Københavns Lærerforenings bestyrelse, og i 1996 blev han valgt til næstformand og blev medlem af DLF's hovedstyrelse. I 2001 skiftede han politikerkasketten ud med embedsmandens, da han blev ansat som konsulent i Lærernes Centralorganisation. Efter fire år vendte han tilbage til Københavns Lærerforening, hvor han i tre år bestred posten som vicesekretariatschef, indtil han overtog jobbet som kontorchef i DLF i 2008, da sidste overenskomst var færdig.

Palle Rom er gift med Vivi. Han har fire voksne børn, tre svigerbørn og fire børnebørn. Han ynder at ryge pibe og cykler helst rundt i byen, gerne med en cigaret i flaben og ivrigt gestikulerende og debatterende over cykelstyret. Fritiden bruger han på familien, havearbejde og vedligeholdelse af den firelængede nedlagte bondegård i Store Salby nær Køge, hvor han bor.

Artiklen fortsætter under banneret

Lige nu står han over for en stor opgave som forhandlingschef ved de kommende overenskomstforhandlinger.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet