Palle Rom – glad mand med hang til forhandlinger – fylder 50 år.

Palle Rom fylder 50

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Afdelingschef i DLF's afdeling for overenskomst og forhandling Palle Rom fylder 50 år. Palle Rom har arbejdet som lærer på Grundtvigskolen og Bispebjerg Skole i Københavns Nordvestkvarter. Han har også været på Charlotteskolen i Høje Taastrup og på Furesøkolonien. I 1994 blev han valgt ind i Københavns Lærerforenings bestyrelse, og i 1996 blev han valgt til næstformand og blev medlem af DLF's hovedstyrelse. I 2001 skiftede han politikerkasketten ud med embedsmandens, da han blev ansat som konsulent i Lærernes Centralorganisation. Efter fire år vendte han tilbage til Københavns Lærerforening, hvor han i tre år bestred posten som vicesekretariatschef, indtil han overtog jobbet som kontorchef i DLF i 2008, da sidste overenskomst var færdig.

Palle Rom er gift med Vivi. Han har fire voksne børn, tre svigerbørn og fire børnebørn. Han ynder at ryge pibe og cykler helst rundt i byen, gerne med en cigaret i flaben og ivrigt gestikulerende og debatterende over cykelstyret. Fritiden bruger han på familien, havearbejde og vedligeholdelse af den firelængede nedlagte bondegård i Store Salby nær Køge, hvor han bor.

Lige nu står han over for en stor opgave som forhandlingschef ved de kommende overenskomstforhandlinger.

Powered by Labrador CMS