Debat

Behov for kursskifte

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Der er behov for et kursskifte i Danmarks Lærerforenings politik og en ny og skarpere hovedstyrelse, som er i bedre overensstemmelse med medlemmerne.

I december er der valg til hovedstyrelsen.

Denne gang opstiller to kandidater fra Ballerup Lærerforenings kredsstyrelse, formand Jon Kowalczyk og næstformand Peter Hess.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Kredsstyrelsen ser det som et positivt udtryk for det store engagement i lærerarbejdet og den store interesse for at forbedre lærernes vilkår, de begge har udvist i al den tid, de har været lærere. Det har vi i mange år nydt godt af i Ballerup.

Nu har de begge valgt at søge nye udfordringer til gavn for alle Danmarks Lærerforenings medlemmer.

En enig kredsstyrelse anbefaler at stemme på Jon eller Peter ved det forestående hovedstyrelsesvalg.

Vi ved, at de, hver på sin måde, vil arbejde med grundlag i de holdninger, der er stort flertal for i Ballerup Lærerforening.

Kredsstyrelsen

Ballerup Lærerforening