Blog
4   10

Pensionist om lidt?

Abonner på nyt om Fraktion 4 - pensionisterne i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Din fagforening har tilbud og fordele, som du bør kende.

I langt de fleste af Danmarks Lærerforenings kredse er der et pensionistudvalg/en arbejdsgruppe, der laver spændende arrangementer for kredsens efterlønnere og pensionister. Forhør dig hos din tillidsrepræsentant om hvor du kan få oplysning om, hvad der sker i din kreds. Samtidig med at du kan høre spændende foredrag, komme på spændende ture og udflugter, får du samtidig mulighed for at bevare kontakten til tidligere kolleger fra skolerne i dit område. Vi holder jo ikke op med at være lærere, bare fordi vi stopper med at arbejde. Du kan ofte finde noget om pensionistarbejdet på kredsens hjemmeside. Her er et link ti,l hvad der sker i min kreds i dette forår.

www.aalf.dk/media/12057174/seniorklubbens-foraarsprogram_2019.pdf

Artiklen fortsætter under banneret

På Danmarks Lærerforenings hjemmeside kan du finde nogle af medlemsfordele her:

www.dlf.org/medlem/specielt-for-tillidsvalgte-og-saerlige-medlemsgrupper/pensionister/pensionister-medlemsfordele

De fire seniorkurser i slutningen af juni og starten af juli er et hit hvert år. Her står også, hvordan du kan bevare din skolekom-mailadresse, når du går på pension. Foreningen har sommerhuse og ferielejligheder, som vi pensionister kan leje billigt udenfor skoleferierne. Vi kan som medlem af foreningen få rabattilbud på Sinaturhotellerne. Der er også nogle fordele, som ikke er nævnt på foreningens hjemmeside. Som DLF-medlem kan du få 5% i rente på de første 50.000 kr. på din lønkonto. Det er mere end du betaler som kontingent som pensionist. Du kan også være medlem af Forbrugsforeningen, der giver bonus på køb i rigtig mange forretninger.

Men først og fremmest er du også, efter du er gået på efterløn og pension, med i et solidarisk fællesskab med såvel aktive som pensionerede kolleger

Du kan stadig deltage i arrangementerne, kredsgeneralforsamling for eksempel, sammen med de erhvervsaktive kolleger.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Det faglige netværk Lærersenior er for lærere, som er pensioneret eller på vej dertil. I samarbejde med fraktion 4 - pensionisterne i Danmarks Lærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
427 andre er allerede tilmeldt