Debat
0   4

Bliv flydende i engelsk - imens du er i Danmark

Hvordan kan man komme til at tale flydende engelsk uden at opholde sig i et engelsktalende land?

I forbindelse med at jeg studerede på en iværksætteruddannelse og spekulerede på hvad for en forretning jeg skulle lave, tog jeg gentagende gange mig selv i at være tilbageholdende med mulige internationale projekter. Simpelthen fordi mit engelsk kun var 90% flydende, så at sige.

Artiklen fortsætter under banneret

Til sidst besluttede jeg mig for at følge det til dørs og finde en løsning. Jeg endte med at købe adgang til det her meget simple, men også meget effektive øvelses-koncept som forklares i videoen nedenunder. Og her ca. 1,5 år senere er jeg så godt som fuldstændig flydende, og bliver fx ikke længere 'opdaget' af fx amerikanere. Ikke nok med det er jeg også endt med at kaste mig ud i et projekt med en engelsk blog og virksomhed.

Min dagsorden med det her indlæg er ikke at promovere dette specifikke firma, men at udbrede kendskabet til det her koncept, sådan at danske elever måske en dag kunne få adgang til sådan et værktøj. Enten ved at en offentlig institution selv producerede videoerne eller ved at skolerne slet og ret købte licenser fra et privat firma. Uanset hvad må jeg give konceptet mine varmeste anbefalinger, og jeg synes simpelthen at det er for teknisk nemt at udføre til at lade være.

Det kan være at der allerede findes noget lignende, men jeg har søgt og søgt uden at finde noget, så jeg kan blive i tvivl om om det er særlig udbredt i så fald.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Engelsknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Sproglærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
5.546 andre er allerede tilmeldt