Lærer til lærer
0   17

Fleksjob

Uddannet lærer søger 20 timers fleksjob

Mit første 'lærer til lærer-indlæg' handler slet og ret om, hvorvidt nogle af jer der har jeres gang ude på skolerne kender til steder, hvor de kunne se en uddannet lærer ind - på 20 timer i fleksjob? Mine linjefag er sløjd/Materiel design og samfundsfag. Jeg har desuden en god indsigt i Specialpædagogik. Stor erfaring med støtteundervisning. Erfaring med AKT lærerarb. og erfaring med STU-elever.

På forhånd tak

Artiklen fortsætter under banneret

Mvh Torben Palm-Brage

 

https://www.linkedin.com/in/torben-palm-brage-0145415/

 

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Historie- og samfundsfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for de to fag. I samarbejde med foreningen Falihos.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.476 andre er allerede tilmeldt

Håndværk og designnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Foreningen for håndværk og design.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.247 andre er allerede tilmeldt