Blog
0   3

Så er de der - Nordisk Pensionisttræf og Seniorkurserne

Abonner på nyt om Fraktion 4 - pensionisterne i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Opslagene i Folkeskolen om Nordisk Pensionisttræf og Seniorkurserne

Mange har spurgt om hvornår seniorkurserne bliver opslået, og jeg har svaret, at de blev de omkring midten af februar som sædvanligt, og ja nu er de der.

Et stort helsidesopslag i Folkeskolen om Nordisk Pensionisttræf 2019 på Færøerne, og  en halvsides annonce om de 4 seniorkurser.

Artiklen fortsætter under banneret

Man kan læse mere på DLF.org - Medlem - Foreningens kurser og uddannelser og der kan man også tilmelde sig ved at følge anvisningen.

I skal bare sende tilmelding senest d. 6. marts 2019, hvis I vil være med om at få en plads. - Det er hurtigt, til gengæld varer det meget længere før I får besked om I er optaget, for rigtig mange søger.

Jeg er med som delegationsleder/kursusleder på dem alle, og én af de kongresdelegerede for fraktion 4 er med som medhjælp på skift.

Måske ses vi?


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Det faglige netværk Lærersenior er for lærere, som er pensioneret eller på vej dertil. I samarbejde med fraktion 4 - pensionisterne i Danmarks Lærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
546 andre er allerede tilmeldt