Blog
0   10

Forkerte beslutninger kan ødelægge en hel generation - hvem betaler?

Abonner på nyt om Huset Lerbjerg i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

På folkeskolen.dk har to unge piger fra 8. Klasse i Allerød skrevet en bundærlig klumme om de uendelig krav og det ikke at måtte fejle.

“Vi må ikke falde, for så fejler vi, og fejl indgår ikke længere i præstationssamfundet....det handler ikke længere om, hvad vi vil, men hvad vi skal.”

En hjerteskærende sandhed fra to usandsynlig velovervejende og velformulerende piger i 8. Klasse, som må få enhver fornuftigt tænkende minister til at frasige sig sin løn, sine vederlag, sine poster, sine alt som i ALT.

Klummen understreger med indiskutabel svigende sikkerhed at beslutnings-voksne der i den grad har skabt ødelæggende betingelser for en hel generation burde betale for så store ødelæggelser som det er tilfældet, når mål bliver mål i sig selv.

Klummen burde rydde enhver forside og skrevet så stort at ingen INGEN VOKSNE ville gøre noget som helst andet end, som det første, at tage denne klumme alvorlig og handle, som er det en hastesag.

Artiklen fortsætter under banneret

https://www.folkeskolen.dk/652697/at-falde-er-at-fejle


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

UU-vejledernetværket er for alle, der arbejder i Ungdommens Uddannelsesvejledning eller interesserer sig for området. I samarbejde med UU-forum i Danmarks Lærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
487 andre er allerede tilmeldt