Blog
0   26

Kim Larsen for ever

Abonner på nyt om Jan Thranes tegneblog i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Der hvor man ikke bare skal passe sig selv

Et sted på plankeværket rundt om Christiania og tæt ved Christianshavns Skole i Prinsessegade er der lavet et maleri af Kim Larsen. Når jeg cykler forbi det, giver hans stemme og hans sange ekko i mit sind.

Måske fordi jeg er lærer og derfor vant til at opleve børn med mange forskellige baggrunde, så er der et par linjer, hvor en af Kim Larsens sange særligt evner at binde os sammen:  ”ta´ mig med til Joanna, ta´ mig med, ta´ mig med, ta´ mig med – hvis det er der hvor man ikke bare skal passe sig selv”.

Hermed et foreløbigt punktum i denne lille tegneblog-serie om gadekunst. Hold et vågent blik for hvad der er af billeder på din vej – de er tegn på liv og til glæde for de fleste.

https://www.folkeskolen.dk/652484/det-flyvende-menneske-og-andre-tegn-paa-liv

Artiklen fortsætter under banneret

https://www.folkeskolen.dk/652880/kunst--det-du-ikke-lige-forventede-at-opleve

 

”Joanna” Fra albummet VÆRSGO af og med Kim Larsen (beklager reklamen i starten af youtube-videon nederst)  

”Ta´mig med til dit drømmeland. der hvor man kan drømme og ta´mig med ud i verdens larm der hvor man kan larme ta´mig med til joanna ta´mig med ta´mig med ta´mig med hvis det er der hvor man ikke bare skal passe sig selv

Ta´mig ud til det store hav der hvor man kan svømme ta´mig op i den tynde luft der hvor man kan svæve ta´mig med til joanna ta´mig med ta´mig med ta´mig med hvis det er der hvor man ikke bare skal passe sig selv

Ta´mig ud i den grønne skov der hvor man kan spirré ta´mig med ind til stor byens jag der hvor man kan jage ta´mig med til joanna ta´mig med ta´mig med ta´mig med hvis det er der hvor man ikke bare skal passe sig selv

Ta´mig med ta´mig med ta´mig med”


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Billedkunstnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med foreningen Danmarks billedkunstlærere.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
4.936 andre er allerede tilmeldt