Blog
0   12

Efter Årsmødet i fraktion 4

Abonner på nyt om Fraktion 4 - pensionisterne i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

De pensionerede - de passionerede

Et godt Årsmøde for fraktion 4 med meget debat, diskussion og en hyggelig aften i ”kælderen” med underholdning leveret af vores helt egne stand-uppere.

Vi starter mødet med foreningssangen ”I tidens strøm” og jeg må ærligt tilstå, at jeg på en eller anden måde altid bliver lidt rørt undervejs, når det lige er et helt Årsmøde, der synger den.

Artiklen fortsætter under banneret

Her står vi pensionerede lærere der stadig holder sammen, fordi vi har det fælles  at vi har brugt et arbejdsliv på at give vores bedste til vores elever. Mange af os kunne måske godt kaldes passionerede lærere, der efter pensioneringen bliver som medlemmer af Danmarks Lærerforening, og her på Årsmødet træffer vi mange der har været fagpolitisk aktive som tillidsvalgte i mange år ud over lærerjobbet, og der er selvfølgelig også nogle der kun har været med i nogle måneder. Vi er stadig med på at følge i hvad der sker i folkeskolen, den har vi været med til at skabe.

Eleverne skal opleve den bedste undervisning, personlige udvikling og dannelse, og det er i Danmarks Lærerforening at kampen står for at give lærerne muligheder og vilkår for at kunne lykkes med det.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Det faglige netværk Lærersenior er for lærere, som er pensioneret eller på vej dertil. I samarbejde med fraktion 4 - pensionisterne i Danmarks Lærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
527 andre er allerede tilmeldt