Blog
0   36

Kunst – det du ikke lige forventede at opleve

Abonner på nyt om Jan Thranes tegneblog i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

I går fik jeg en oplevelse, som jeg hverken havde regnet med eller bedt om.

Det er lige blevet mørk, og jeg er på cykel og på vej ind i det indre København. Noget er på færde – jeg har allerede bemærket nogle usædvanlige glimt af lyst i den gamle Børsbygning og i tårnet på Christiansborg. Lidt længere fremme ser jeg,  at flere udenlandske turister har mobil-kameraerne rettet mod himlen – jeg følger deres blik og ser en kilometer lang grøn laserstribe over husenes tage og hen over himlen.

Alt er for et øjeblik forandret. Og er det ikke lige netop det, som kunst kan? Udfordre de vante forestillinger og åbne øjnene, så alt ses, som var det første gang. Tiden står stille, og man forundres over verden, som var man barn påny.

Nedenfor er der en YouTube-video, der på samme måde udfordrer og i den grad overrasker! Uden at afsløre for meget kan jeg nævne at titlen er: ”Music For One Apartment And Six Drummers”.

God fornøjelse.

Artiklen fortsætter under banneret

Se også denne tegneblog:https://www.folkeskolen.dk/652484/det-flyvende-menneske-og-andre-tegn-paa-liv


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Billedkunstnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med foreningen Danmarks billedkunstlærere.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
4.936 andre er allerede tilmeldt