Specialundervisning
2   4

Hvidovre står over for en tocifret millionbesparelse på specialundervisning

Ifølge en økonomisk fremskrivning får specialundervisningen i Hvidovre et merforbrug på knap 11 millioner kroner i 2019, skriver Hvidovre Avis. Forvaltningen foreslår blandt andet, at der sker en "tilpasning af økonomi i egne specialundervisningstilbud" for knap fire millioner kroner svarende til 7,7 fuldtidsstillinger. Formand for Danske Handicaporganisationer i Hvidovre, Grethe Conrad Jørgensen, er chokeret over de besparelser, der lægges op. ”At man ser sig nødsaget til på grund af en tilsyneladende forfejlet økonomistyring og underbudgettering at afskedige personale og tildele færre inklusionsmidler til skolerne vil ramme en meget begrænset og sårbar gruppe af børn og unge i skolesystemet - det er grotesk”, siger hun.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
9.370 andre er allerede tilmeldt