Blog
0   33

Det flyvende menneske og andre tegn på liv

Abonner på nyt om Jan Thranes tegneblog i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Ikke et ord om skolereform, læringsmål og tegn på læring.

Som billedkunstlærer og tegner har jeg det med at se billeder overalt. I bogstaveligste forstand. På byens vægge, plankeværk, fliser … you name it ... ser man kreationer og tegn på liv.

Jeg bor tæt på Christianshavn, og på hjørnet af Christianshavns Voldgade og Torvegade er der et gavlmaleri, som jeg især finder interessant og tankevækkende.

Artiklen fortsætter under banneret

Det handler om en mand, der en dag springer ud fra husets tag og kan FLYVE! Desværre pågår der en skudepisode på gaden nedenfor, og en af kuglerne rammer manden i luften, der falder ned. Ingen har bemærket hans flyvning og aviserne omtaler ham efterfølgende som en tilfældig forbipasserende, der uheldigvis blev ramt af en kugle på gaden. Gavlmaleriet er inspireret af en tegneserie fra 1948 af Will Eisner, og historien skulle efter sigende handle om, hvor ensomt og ubemærket et menneskeliv i en moderne storby kan være.

Tja, måske kan du ikke flyve – men hvilke andre (skjulte) talenter går du mon rundt med?

Tegn på liv. Når der ikke lige er nogle fede ydre billeder eller andet, der kan begejstre mig, så er der en sang og nogle indre billeder, der kan hive mig op: Ticket To Peace med Moonjam og Søs Fenger.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ