0   4

Smagforsker: Forskning i børns madmod skal søge nye veje

Forskning i børns smagspræferencer kigger for snævert på frugt og grøntsager, på kost frem for nydelse, og på børn i ikkehjemlige rammer frem for hele familien i dagligdagsrammer. Smagsforsker Annemarie Olsen har gennemgået den eksisterende forskning og er i en artikel kommet med fem anbefalinger til nye forskningsstudier i børns tilegnelse af smagspræference, skriver Smag for livet.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Ernæring og sundhedsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for madkundskab, sundhed og ernæring. I samarbejde med Foreningen for madkundskab.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
747 andre er allerede tilmeldt