Specialundervisning
0   2

Flere børn med behov for specialundervisning fører til besparelser i København

I København fik 237 flere skolebørn end beregnet sidste år brug for plads på en specialskole eller særlig støtte i skolen eller i et dagtilbud. Det koster kommunen 33 millioner kroner ud over det budgetterede, skriver Politiken. Da København samtidig har fået over 700 flere elever i folkeskolen end beregnet, især fordi en mindre andel går i privat-og friskole, skal skolerne og en række dagtilbud til skolebørn i år spare en procent. Det svarer til, at en mindre, københavnsk skole skal fjerne en halv lærerstilling, fortæller formanden for Københavns Lærerforening, Lars Sørensen, På en større skole kan det svare til op mod to lærerstillinger.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.204 andre er allerede tilmeldt