Blog
0   4

Møde med Nordiske matematikvenner

Abonner på nyt om Matematiklærerforeningen i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

De nordiske matematiktidsskrifter, de nordiske foreninger og matematikcentre mødtes efter lang pause.....

Endelig lykkedes det at samle deltagere fra alle nordiske lande til et døgnmøde om samarbejde mellem de etablerede organisationer i Island, Norge, Sverige, Finland og Danmark. 

Som medlemmer af Tidsskriftet Matematiks redaktion deltog Klaus Fink og jeg i mødet med de øvrige redaktioner. 

Fire ud af de fem lande har tidsskrifter, som beskriver faget matematik - nogle er målrettet grundskolen, andre rummer fra førskole til universitet, men fælles for alle fire er, at de rummer såvel teori- som praksisartikler, som undervisere kan finde inspiration i til undervisningen. 

Artiklen fortsætter under banneret

Vi har længe haft aftaler, der indebærer, at de forskellige tidsskrifter sendes til de øvrige redaktioner, men der har været lidt 'klumper' i leveringen, men nu er alt opdateret. Vi har også fået aftalt, at vi kan oversætte artikler fra de andre tidsskrifter, som vi mener er relevante for danske undervisere. Det er en fin aftale, for der sker interessante tiltag i de øvrige nordiske lande, som vi i Danmark med fordel kan blive inspireret af. 

Vi glæder os til at få mere fokus på de relevante artikler og håber, I vil sætte pris på at få inspiration fra vores nordiske naboer :-)

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Matematiknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Danmarks Matematiklærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.295 andre er allerede tilmeldt