Blog
0   4

Ny på bloggen

Abonner på nyt om Psykologen på Bryggen i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Psykolog blogger om livet og døden og alt det fantastiske midt imellem

Hvis du tør, så kom med mig

”Det er ikke bloggen folk følger, det er bloggeren”. Sådan står der i den velkomstpakke, jeg har modtaget fra Folkeskolen. Hvorfor så følge mig?, spørger du sikkert. Det skal du, fordi jeg har en vigtig kommentar til den tid, vi lever i, og fordi jeg brænder for børn og unges vilkår i dagens Danmark. Og jeg har stor faglig viden indenfor området. Hvis du tør, så kom med mig.

Artiklen fortsætter under banneret

Lidt om mig

Jeg hedder Jeanne. Jeg bor sammen med min dejlige mand. Jeg har tre skønne børn fra et tidligere ægteskab. Og tre bonusbørn som min mand har bragt ind i mit liv. De er alle voksne i dag, og min største glæde er at se, hvordan de klarer sig i livet. Jeg har 2 års erfaring som blogger på min egen blog, der har ”Familie” som hovedoverskrift. Bloggens barn bliver nu denne blog på Folkeskolen, som især vil samle opmærksomheden omkring de samfundsmæssige grundvilkår børn og unge har i en præstationskultur og en tid, hvor vi er for dårligt udstyret til det, vi skal. Hvis du tør, så kom med mig.

Arbejdet som psykolog

Som psykolog på en af landets største Børne-Ungeafdelinger og med knap 25 års praksis erfaring inden for børn og unge området, deler jeg gerne ud af min viden her på bloggen. Som psykolog møder jeg hver dag børn og unge, der kæmper med det liv, der er blevet deres. Hvis du tør, så kom med mig.

Jeg skriver for dig

Jeg tager afsæt i mit eget liv og egne erfaringer personligt og professionelt. ”Blogger eller blotter?”, spurgte en bekendt som kommentar til min ofte meget personlige stil, hvor jeg skriver ærligt og autentisk også om alt det knap så pæne og perfekte. Men vi er ikke så forskellige du og jeg, tro mig. Så hvis du tør, så kom med mig.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ