Lærer til lærer
0   8

Støtte til bachelorprojekt

BEMÆRK: DETTE ER ET INDLÆG FRA JANUAR 2019 OG IKKE LÆNGERE AKTUELT, red Tidssvarende fællesfagligt undervisningskoncept 7.-9. årgang

Kære naturfagslærere i 7.-9. årgang Jeg er igang med mit bachelorprojekt på uddannelsen som professionsbachelor i innovation og entrepreneurship. I samarbejde med Urtegaarden arbejder jeg på et tidssvarende undervisningskoncept til brug for de fællesfaglige fokusområder i 7.-9- årgang. Jeg søger 3 naturfagslærere der kunne tænke sig at afprøve et ældre undervisningskoncept, hvor eleverne producerer creme, lotion eller shampoo samt give mig feedback i et personligt eller telefoninterview af 15-30 minutters varighed. Alle varer leveres selvfølgelig uden beregning.  Afprøvning skal helst være inden uge vinterferien i uge 7.

Drømmescenariet er derudover, at en af jer arbejder på en skole indenfor en radius af 100 km fra Randers, hvor jeg må observere en almindelig hands-on naturfagstime samt tale med nogle af eleverne, såfremt de har forældretilladelse.  Tøv endelig ikke med at kontakte mig hvis dette har fanget din interesse Mvh. Heidi Høi Petersen heidijensen222@hotmail.com Tlf. 61 78 18 88  

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.466 andre er allerede tilmeldt