0   166

Arne Jensen

Pensioneret overlærer Arne Jensen, Veflinge, er død.

Artiklen fortsætter under banneret

Han var i en menneskealder lærer på Veflinge Skole på Fyn, hvor han var en meget afholdt lærer af både kolleger og elever. Når vi indimellem træffer nogle af Arnes tidligere elever, hører vi hurtigt om den glæde og oplevelse, det var at have ham som lærer. Arne betød en forskel for sine elever.

Han gik på pension for godt en halv snes år siden, og i de år har han fulgt engageret med i skolens hverdag.

Arne kom jævnligt på skolen, sommetider som historiefortæller for eleverne, andre gange for lige at »tjekke pulsen« på skolen og altid for at få en god snak med personale og elever. Arne var også som pensionist en del af Veflinge Skole.

Politik, fodbold og historie var hans store interesser, og han var altid fuldt opdateret og klar til at tage en diskussion, hvor han ofte var den bedst vidende, og hvor hans humanistiske livsindstilling altid skinnede klart igennem.

Veflinge Skole har mistet en humørfyldt, god og trofast ven, som vi vil savne.

Vore tanker går især til Lisbeth, som nu er blevet alene.

Æret være Arnes minde.

På vegne af personalet ved Veflinge Skole:

Jan Hansen, skoleleder


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind et hotelophold

PUBLICERET - Sinatur -konkurrence 2 D2016-010501 1.0

Så er det sommer, og folkeskolen.dk har sat biografbilletter inkl. tilbehør og et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller på højkant i en sommerkonkurrence. Der kommer nye spørgsmål de næste 2 uger, så følg med og forøg dine vinderchancer.

 Tricks