Debat

Regler for tilskud er overholdt

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I Folkeskolen nummer 25 skriver Hans Jørgen Franks, at Undervisningsministeriet ikke overholder folkeoplysningsloven, der sikrer, at der årligt afsættes og udbetales tilskud til handicappedes deltagelse i folkeoplysning, herunder tilskud til befordring til specialundervisningstilbud udbudt under folkeoplysningsloven. Til det kan jeg oplyse, at Undervisningsministeriet har fulgt reglerne for tilskuddet, som de står i folkeoplysningsloven, og der er ikke sket en beskæring af det, der udbetales, i forhold til årets bevilling på finansloven. På grund af arbejdet med regeringens genopretningsplan, hvor alle tilskudsmidler er blevet gennemgået, er dette tilskud imidlertid blevet forsinket i forhold til tidligere år, hvilket vi beklager. Alle de afsatte 8,6 millioner kroner på finansloven i 2010 til handicappedes deltagelse i folkeoplysende virksomhed er dog nu blevet udmeldt som tilskud.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler