Skolen i samfundet
0   31

Ny trend? Lærerstuderende får lærertatoveringer

Den politiske top i Lærerstuderendes Landskreds fik torsdag i sidste uge tatoveret foreningens superlærer-logo på armen.

I 2015 skrev fagbladet Folkeskolen om lærere med tatoveringer og fik gang i hashtagget #tussedelærere på Instagram. Og nu kan fire lærerstuderende fra Lærerstuderendes Landskreds (LL) sætte gang i hashtagget igen.

Nuværende formand for LL Jenny Maria Jørgensen, næstformand og komende næstforperson Ditte Lundby Jensen, den tiltrædende forperson Rasmus Holme Nielsen og tidligere næstformand Anna Hjortkjær gik i går sammen til tatovøren for at tatoveret LL's lærerlogo på armen (Rettet 14/1 - 2019 kl. 16: 39). 

Artiklen fortsætter under banneret

Kun en havde en tatovering i forvejen, og alle var meget nervøse. Ifølge Jenny Maria Jørgensen havde alle fire forskellig motivation til at lade nålen danse på kødet.

"Jeg har været med til at lave det logo. Det symboliserer den tid, vi har haft og de to år, jeg har været formand. Men det er også et symbol på professionen og en stolthed over at være lærer", siger hun.

Egentlig ville hun have logoet så småt tatoveret på håndleddet, at en urrem kunne dække det. Men tatovøren mente, at det ville flyde sammen. Derfor blev tatoveringen en anelse større end planlagt.

Rasmus Holme Nielsen, der tiltræder som formand for LL den 1. februar, har længe tænkt på at få en tatovering.

"Jeg har tænkt på det, siden jeg var 18. Jeg har tænkt over, hvad man kan brændemærke sig med for livet. Hvad stopper man ikke med at tro på? Jeg kan ikke forestille mig noget mere eviggyldigt end lærerprofessionen", siger han.

Alle har tidligere haft samme tatovering som et overføringsmærke, som kunne skrubbes væk med vand og sæbe. Og derfor har Jenny Maria Jørgensen allerede oplevet, at nogle har forsøgt at gnide på hendes tatovering.

"Og det gør altså ondt", siger hun.

Om de fire nu har skabt en ny trend, tør Jenny Maria Jørgensen ikke helt spå om.

"Jeg ved, at logoet allerede har skabt en trend, og at folk synes, det er fedt, og de er stolte af at kunne bære logoet. Om de vil bære det på en T-shirt, som en nøglering, på deres sokker, eller som I her tilfælde en tatovering, synes jeg, at de lærerstuderende helt selv skal vurdere", siger hun.

Er du også en tatoveret lærer? Så del din tatovering på instagram på #tussedelærere.

Læs om flere tatoverede lærere i disse artikler: 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Lærerstuderendenetværket er for alle lærerstuderende samt andre med interessere for læreruddannelsen. I samarbejde med Lærerstuderendes Landskreds.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
93 andre er allerede tilmeldt
Blog om lærerstuderende

Har du, eller nogen du kender, lyst til at blogge om lærerstudiet?

Vi vil meget gerne have bloggere på netværket Lærerstuderende, som vil dele ud af erfaringer, gode ideer og holdninger.

Søg om at få en blog, så kontakter vi dig hurtigst muligt til en uforpligtende snak.

Søg om at få en blog her