Er du klar til EU-valget?

En gratis heldagkonference skal gøre dig klar til at bringe det nær forestående EU-valg ind i dine samfundsfagstimer. Hør om en lang række aktuelle EU-temaer som klimakampen, europæisk velfærdspolitik og Brexit. Og ikke mindst, hvordan man kan engagere de unge i de store EU-spørgsmål op til valget

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Internationalt skattesnyderi, global opvarmning og flygtninge fra syd. Europa står overfor store enorme udfordringer, hvilket får flere til at betegne det kommende Europaparlamentsvalg den 23.-26. maj som det vigtigste i en generation. Parlamentet har fået mere magt og kommer til at få afgørende indflydelse på, hvordan EU kommer til at udvikle sig.

På to konferencer i januar vil det politisk neutrale oplysningsforbund DEO  hjælpe dig med at omsætte disse temaer til undervisning. Oplægsholderne er blandt andre tidligere udenrigsminister Martin Lidegaard og flere kandidater til Europaparlamentet.

Gør EU-stoffet konkret, så bliver det også spændende

Deltagerne får også en række undervisningsmaterialer med hjem, heriblandt Lærerens guide til EU-valget og Rollespil om EU-valget.

Konferencerne finder sted tirsdag den 22. januar på Københavns Professionshøjskole og tirsdag den 29. januar på Dokk1 i Aarhus.

Læs mere

Mere information og tilmelding på DEO.dk