Samfundsfag
0   2

Er du klar til EU-valget?

En gratis heldagkonference skal gøre dig klar til at bringe det nær forestående EU-valg ind i dine samfundsfagstimer. Hør om en lang række aktuelle EU-temaer som klimakampen, europæisk velfærdspolitik og Brexit. Og ikke mindst, hvordan man kan engagere de unge i de store EU-spørgsmål op til valget

Internationalt skattesnyderi, global opvarmning og flygtninge fra syd. Europa står overfor store enorme udfordringer, hvilket får flere til at betegne det kommende Europaparlamentsvalg den 23.-26. maj som det vigtigste i en generation. Parlamentet har fået mere magt og kommer til at få afgørende indflydelse på, hvordan EU kommer til at udvikle sig.

På to konferencer i januar vil det politisk neutrale oplysningsforbund DEO  hjælpe dig med at omsætte disse temaer til undervisning. Oplægsholderne er blandt andre tidligere udenrigsminister Martin Lidegaard og flere kandidater til Europaparlamentet.

Artiklen fortsætter under banneret

Deltagerne får også en række undervisningsmaterialer med hjem, heriblandt Lærerens guide til EU-valget og Rollespil om EU-valget.

Konferencerne finder sted tirsdag den 22. januar på Københavns Professionshøjskole og tirsdag den 29. januar på Dokk1 i Aarhus.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Historie- og samfundsfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for de to fag. I samarbejde med foreningen Falihos.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
6.608 andre er allerede tilmeldt
Vind et hotelophold

PUBLICERET - Sinatur -konkurrence 2 D2016-010501 1.0

Så er det sommer, og folkeskolen.dk har sat biografbilletter inkl. tilbehør og et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller på højkant i en sommerkonkurrence. Der kommer nye spørgsmål de næste 2 uger, så følg med og forøg dine vinderchancer.

 Tricks