Blog
0   4

Mere tysk fra Kaj

Abonner på nyt om Folkeskolens tysk- og franskrådgiver i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Deler lige her en hilsen fra Kajs Kanal. Find ham på youtube.

Kære Tysklærere.  Godt Nytår.  Kajs Kanal vil snart begynde at lave små produktioner til 5. Klasse. Det kan være: Hilseordene, præsentation af sig selv, tal, farvjer, min familie, kroppen, hvad spiser og drikker vi. Shopping, hvordan bor vi, hvordan kommer vi rundt, min skole, min fritid, ugedagene, månederne, årstiderne, vejret, spørgeord, verberne sein og haben.....med mere.  Også 6. Kl. Skal med.  Jeg prøver at indkøre min 7.kl. elev Andrea til at vi sammen laver undervisningen til 5.6. Klassetrin.  " Lær tysk med Kaj og Andrea".....fra Dragør Skole.  Der kommer naturligvis også stof til 7.8.9. Klasse. Gerne små rollespil......... Ja det tager tid, men jeg har kun mine 8-9 ugentlige timer i skolen.  Kajs Kanal er for sjov. Ingen reklamer og ingen penge i den.  Jeg har kun eet ønske. At tyskeleverne i hele landet og I kan få glæde af Kajs Kanal.  OBS: Jeg vil super gerne høre ideer fra jer og håber I vil dele mit opslag.  Herzliche Grüsse Kaj, Andrea og Bettina.

 

 

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Tysk og fransknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for fagene. I samarbejde med Sproglærerforeningen, Tysklærerforeningen og Fransklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
946 andre er allerede tilmeldt