Debat

Værdigt liv med handicap

Min søn bliver fastholdt i folkeskolen trods stor mistrivsel

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jeg har en dreng på 12 år, som er fanget i folkeskolen. Han har Tourette, ADHD  langsom forarbejdningshastighed, svært ved at afkode omverdenen og specifikke indlæringsvanskeligheder. Han trives ikke i skolen trods mange tiltag (det sidste er 20 timers støtte) men han må ikke komme på specialskole, da skolen mener at de kan klare opgaven.

Jeg har en dreng der efter skoletid er helt udkørt, og kan ikke hænge sammen. Han bruger ALLE hans ressourcer i skolen. I ferier bliver han en anden dreng, der har overskud, da er han heller ikke sådan på overarbejde.

Skolen tager alt mulighed for et værdigt liv for min søn. Han siger tit at han ikke vil leve mere, og han mener alle var bedst tjent med at han døde. Han har haft selvskade. Den eneste der kan give ham lov til at komme på specialskole er den skoleleder der vil miste penge ved at sende ham videre.... Kan det dog være rigtigt.?

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Hjælp mig og min familie. Vi har snakket med skolen selvfølgelig, PPR, skolepsykolog, famlieafdelingen, OUH, ergoterapeut, skolechefen og DUHK. nå ja og så har vi haft vores sag i ankestyrelsen, men de gav skolen ret, og ville ikke vente på papir fra OUH, da de ikke ment det ville ændre noget!?!

Hvordan kan jeg hjælpe min søn?