Debat
1   17

Værdigt liv med handicap

Min søn bliver fastholdt i folkeskolen trods stor mistrivsel

Jeg har en dreng på 12 år, som er fanget i folkeskolen. Han har Tourette, ADHD  langsom forarbejdningshastighed, svært ved at afkode omverdenen og specifikke indlæringsvanskeligheder. Han trives ikke i skolen trods mange tiltag (det sidste er 20 timers støtte) men han må ikke komme på specialskole, da skolen mener at de kan klare opgaven.

Jeg har en dreng der efter skoletid er helt udkørt, og kan ikke hænge sammen. Han bruger ALLE hans ressourcer i skolen. I ferier bliver han en anden dreng, der har overskud, da er han heller ikke sådan på overarbejde.

Skolen tager alt mulighed for et værdigt liv for min søn. Han siger tit at han ikke vil leve mere, og han mener alle var bedst tjent med at han døde. Han har haft selvskade. Den eneste der kan give ham lov til at komme på specialskole er den skoleleder der vil miste penge ved at sende ham videre.... Kan det dog være rigtigt.?

Hjælp mig og min familie. Vi har snakket med skolen selvfølgelig, PPR, skolepsykolog, famlieafdelingen, OUH, ergoterapeut, skolechefen og DUHK. nå ja og så har vi haft vores sag i ankestyrelsen, men de gav skolen ret, og ville ikke vente på papir fra OUH, da de ikke ment det ville ændre noget!?!

Artiklen fortsætter under banneret

Hvordan kan jeg hjælpe min søn?


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.563 andre er allerede tilmeldt