Håndværk og design
0   5

Erhvervsskolelærere i h&d-timerne i Sydjylland

Lærere fra erhvervsuddannelserne skal arbejde sammen med folkeskolelærerne og UU om blandt andet håndværk og design-timer på Lyreskovskolen og Hærvejsskolen i Aabenraa samt tre afdelinger af Erritsø Fællesskole i Fredericia Kommune. Det er en del af projekt Fokus på erhvervsvejen, der skal åbne øjnene for erhvervsuddannelserne hos eleverne i 5.-9. klasse. Projektet har netop fået knap 3 mio. kr. fra Region Syddanmarks uddannelsespulje.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Håndværk og designnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Foreningen for håndværk og design.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.305 andre er allerede tilmeldt

UU-vejledernetværket er for alle, der arbejder i Ungdommens Uddannelsesvejledning eller interesserer sig for området. I samarbejde med UU-forum i Danmarks Lærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
504 andre er allerede tilmeldt