Blog
0   36

Min sidste dråbe af overskud...

Abonner på nyt om Folkeskolens billedkunstrådgiver i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

... Blev nænsomt dryppet ned i en lille klippe-klister julehilsen, til min 3.klasses elever.

For selvom reformen stadig er tung at bære, skoledagene er alt for lange og vi inkluderer numsen ud af bukserne, så skal vi stadig huske at vise hinanden, lærere, kolleger,  elever og forældre, at vi er glade for og i hinandens selskab. 

Selvom hverdagen er rigtig hård engang imellem, selvom vi løber så hurtigt, at hverken ben eller hovede kan følge med, så bliver vi nød til at huske hinanden på, at nok skaber vi ikke rammerne, men vi kan bestemme stemningen i rammerne.

Så imens politikerne læser videre i alle de undersøgelser de har bestilt, som viser, at skolereformen intet godt har bragt med sig, i de 4 år den har været implementeret, så klemmer jeg det sidste overskud ud og giver mine elever nogle skønne, rare og hyggelige skole(jule)dage, så de bagefter kan gå glade hjem, på en velfortjent juleferie.

Men inden da, så skal de have en kærlig hilsen med sig. En lille slikkepind, pakket ind i Rudolf og med et ønske om en god jul fra deres lærer.

Artiklen fortsætter under banneret

Du skal også have en lille hilsen med dig. Jeg håber, at du får en fantastisk jul. Jeg håber for os alle, at vi kan se frem til et nyt år, med mere ro, mere fordybelse og betydelige positive ændringer af vores arbejdsvilkår og børnenes skolegang.

Glædelig jul og rigtig dejlig juleferie, når du når så langt!


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Billedkunstnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med foreningen Danmarks billedkunstlærere.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.562 andre er allerede tilmeldt