Velfærd
0   4

Bredt flertal lover udsatte familier en helhedsorienteret indsats

Et bredt flertal har har aftalt, at en ny lov skal samle indsatserne fra fire sektorområder, så udsatte familier fremover kan møder en helhedsindsats, som tager hånd om familiens problemstillinger samlet, herunder også fx specialundervisning.

"I dag bliver borgere og familier, der har flere problemer, ofte mødt af en jungle af lovgivning, handleplaner og kontaktpersoner, når de skal have hjælp af det offentlige system. Og det spænder ben for, at de får en koordineret indsats og hjælp mod et bedre liv", hedder det i en pressemeddelelse om den nye aftale mellem regeringen, Socialdemokratiet, SF, Radikale og Alternativet.

Loven vil blive indfaset over en periode på to år efter vedtagelsen, hvorefter kommunerne vil få pligt til at tilbyde borgere i målgruppen en helhedsorienteret indsats. Samtidig bliver kommunerne forpligtet til at tilbyde familier én plan for hele familien.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.122 andre er allerede tilmeldt