Blog
1   28

Engelsklærerens ønskeliste til jul

Abonner på nyt om Folkeskolens engelskrådgiver i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Julen nærmer sig og dermed også den tid, hvor vi skriver ønskelister. Også jeg som engelsklærer har tilladt mig at nedskrive mine ønsker for julen 2018. Tænk, hvis der opstod et mirakel, og jeg fik opfyldt bare ét af mine ønsker? Læs med og bliv selv inspireret til at drømme dig lidt væk for en stund.

Foto: flickr.com/Scott Costello

Engelsklæreren ønsker sig:

  • Et faglokale, som jeg måtte indrette lige som jeg ville. Jeg drømmer om et lokale, der emmer af engelsk - både sprogligt, kulturelt og samfundsmæssigt. Det skal være fyldt med inspirerende materialer til undervisning efter forskellige behov, ønsker og læringsstile. Der skal være adgang til teknik, der virker hver gang(!), og der skal være ordentlige møbler af både den bløde og hårde slags. 
  • I tillæg til ovenstående: Mit faglokale skal naturligvis bugne af fyldte reoler med spændende, engelsksprogede romaner i god, gammeldags bogformat. Både nye udgivelser og gamle klassikere samt mange forskellige genrer på flere niveauer.  
  • Adgang til alle forlags portaler, så jeg kan lave ’pick and choose’ og derved sammensætte mine forløb lige som det passer mig (og mine elever). Også gerne adgang til klassesæt af nyere bogssystemer til engelskundervisningen, så vi indimellem har mulighed for at bladre i en rigtig bog. Det savner jeg faktisk til tider.
  • Fri adgang til engelske native speakers, som gratis ville holde interessante oplæg for mine elever, evt. om deres liv og virke i det (engelsktalende) land, de kommer fra.
  • Mulighed for at afholde lejrskole i engelsktalende lande. Drømmer - ret beskedent - om London, Edinburgh og Dublin. 
  • Efteruddannelse. Jeg vil bl.a. gerne blive skarpere på den interkulturelle dimension i engelskfaget, så jeg er endnu bedre klædt på til den samfundsfaglige del, som fylder mere og mere i faget. Jeg drømmer om kurser og efteruddannelse, hvor jeg kan fagnørde med mine kollegaer fra hele landet – gerne på engelsk.

Jeg ved ikke, om det er barnligt at tro på mirakler. Skal man tro diverse julekalendere i tv, kan der ske en masse magiske ting i julen. Nu har jeg i hvert fald gjort mit til, at magien og miraklerne kan finde vej til Høje-Taastrup og tilgodese mig og mine elever. Vil du være med? Så skriv dine ønsker i kommentaren herunder.

 

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Engelsknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Sproglærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.813 andre er allerede tilmeldt

It-netværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for it i folkeskolen. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.080 andre er allerede tilmeldt