Blog
0   3

Glæ'lig jul

Abonner på nyt om H&D-blokken i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Man må godt gøre sig umage med gaverne

Brænderen eller glødeskriveren - kært barn har mange navne, men dette "værktøj" er mig nu faktisk ikke altid så kært.

Når man arbejder i fyrretræ og så bruger glødeskriveren til at skrive med til sidst, så får man oftest et produkt som for alvor signalerer SLØJD på den der 70'er agtige ikke så fede måde. Det er ikke de produkter jeg er mest stolt af som går ud af værkstedslokalet og med hjem.

Her kan vi da stadig nå at rette det..

Artiklen fortsætter under banneret

Men hvad pokker... når nu vi har haft fokus på teknikker og eleverne har lavet rundboldbræt, så skal de næsten have lov at personliggøre dem lidt med glødeskriveren.

Jeg insisterer ALTID på at se et udkast med blyant først, for at undgå de grimmeste tEkstEr... Man må godt gøre sig umage. Men altså det kan jo smutte for mig, når eleverne går direkte til brænderen..og på her på Fyn er der altså så en far der ved juletid ser sønnens fynske staveevner:

Glælig jul!


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Håndværk og designnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Foreningen for håndværk og design.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.183 andre er allerede tilmeldt

Lærerstuderendenetværket er for alle lærerstuderende samt andre med interessere for læreruddannelsen. I samarbejde med Lærerstuderendes Landskreds.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
357 andre er allerede tilmeldt