Debat

Aldrig med uld i mund

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Kammerater i det ganske land, gør som vi: Stem på en nej-siger til hovedstyrelsesvalget!

Faglig klub på Rugvængets Skole anbefaler, at man stemmer på Peter Hess-Nielsen, næstformand i Ballerup Lærerforening igennem adskillige år.

Han har markante meninger, taler aldrig med uld i mund, er forhandlingsvant, har stadigvæk fast skema og ved derfor, hvad det vil sige at være rugbrødslærer, og så har han humor!

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Peter har igennem årene skrevet mange indlæg til Folkeskolen, så ingen, der læser dette blad, kan være i tvivl om, hvad Peter står for rent fagpolitisk.

Han har også tit stået på talerstolen på kongressen med budskaber, som selv Folkeskolen har fundet det værd at referere.

Med Peter i hovedstyrelsen bliver lærerne, hvis kerneydelse i skolen er undervisning, repræsenteret af en ildsjæl i kampen for at forbedre deres arbejdsvilkår.

Gør som vi, stem på Peter!

Pia Scharffenberg

tillidsrepræsentant, Ballerup