Talentfokus/særligt begavede
0   4

Webportaler til højtbegavede for lottopengene

Blandt de 32 projekter for højtbegavede, der skal dele Undervisningsministeriets 16,7 millioner kroner fra de såkaldte udlodningsmidler fra Danske Spil, er to projekter for grundskoleområdet. En webportal med opgaver, undersøgelser og eksperimenter og to årlige konkurrenceopgaver, som skal fastholde de begavede elevers matematikinteresse samt en hjemmeside, der skal udvikle de den enkelte elevs selvtillid, selvforståelse og accept af det at være anderledes i skolen.

 

 

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.182 andre er allerede tilmeldt

Matematiknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Danmarks Matematiklærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.974 andre er allerede tilmeldt