Blog
2   38

Syg med syg på

Abonner på nyt om Den Store Pædagog i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Jeg ved godt, at følgende emne er lidt ”lakrids”, men jeg har nu efterhånden hørt på følgende problematik fra flere fronter. Dette brev er det pure opspind og måske en smule karikeret, men alle aspekter er set i virkeligheden!

 

”Kære Læreren

Artiklen fortsætter under banneret

Min kone og jeg har desværre måtte sende vores syge datter i skole i dag. Vi er begge forhindrerede i at passe hende, så vi har givet hende en Panodil og lidt ekstra tøj på. Jeg mener dog ikke, at det er så slemt, og det er jo set før, at ubehag i kroppen er forsvundet op ad formiddagen.

Jeg ville blive taknemmelig, hvis I, i forhold til min datter, gad sætte skolens regler, principper og retningslinjer ud af drift og sørge for, at hun bliver inde i frikvartererne og bliver fritaget fra idræt. Måske den ene af de to idrætslærere kunne blive i klassen med hende, så hun er under opsyn? I kunne måske også lige bruge jeres pauser på at jagte Pedellen i forsøget på at få skruet op for varmen i klasselokalet?! 

Jeg har engang fået af vide af en læge, at smittefaren ved denne type ubehag (dvs. feber, kvalme og hovedpine) er ganske lille og tænker derfor ikke, at lærere og elever er i fare.  Det ville jo også være dumt af os at sørge for sygdom blandt lærerne, som jo helst skulle være på skolen i bestræbelserne på at holde det høje faglige niveau og den gode trivsel blandt eleverne.

Vi ved godt, at det måske er lige på kanten, men vi håber på jeres forståelse over for vores jobsituation. Vi ville jo allerhelst passe på hende selv og give hende den omsorg, hun fortjener med feber i kroppen. Men vi er jo også kun mennesker med to arme!! 

På forhånd tak

Far

PS: Skulle hun mod forventning blive mere sløj, kaste op eller gå i feberkramper, må I gerne ringe til mig -dog helst efter 12.30. Jeg kan hente hurtigt , da jeg arbejder hjemme (Far).” 

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ