Blog
0   7

Farvelære, the basic stuff

Abonner på nyt om Folkeskolens billedkunstrådgiver i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Farvelære, et område, som altid hitter, og hvor alle kan være med.

I mine evige jagt på inspiration og spændende forløb, så gemmer og samler jeg al inspiration på Pinterest. Jeg har efterhånden en hel del opslagstavler derinde og de kunne nok godt trænge til lidt organisering. Min billedkunst mappe svømmer over med spændende forløb, og farvelære, er noget af det, man ALTID kan arbejde med i billedkunst, på alle klassetrin.

Eleverne fascineres altid, når to farver bliver til en 3. og det er en leg at udvikle sine egne farver og det er også ret sjovt at give dem sine egne navne. 

Farvelære kan altid tåle at blive genopfrisket, og en vikar kan somregel også overtage lektioner, hvor farvelære opgaver er planlagt. 

Hvordan har du arbejdet med farvelære? 

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Billedkunstnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med foreningen Danmarks billedkunstlærere.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.660 andre er allerede tilmeldt