Blog
0   3

Skriv en løgnehistorie

Abonner på nyt om Creative Writing i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

- fri fantasi

Instruktion

Skriv en løgnehistorie.

Tid

10 minutter

Artiklen fortsætter under banneret

Inspiration

I dag kørte jeg på min mountainbike ved søerne, da der pludselig fløj en svane ind i mig. Vingefanget var så stort, at fuglen slog mig omkuld og jeg fløj fire meter hen ad cykelstien. Svanen begyndte at bide i mig, mens den lå ovenpå mig sammen med cyklen. Jeg kastede op ud over dens hvide fjer og begyndte at nyse helt vildt, fordi jeg har fugleallergi. Så kom der en ambulance forbi, tilfældigvis, fordi det var lige ved siden af Riget. Jeg blev løftet op på en båre og kørt i udrykning til hospitalet, hvor der blev konstateret åbent kraniebrud. Efter et par timer indtraf rigor mortis. Det er ikke første gang, der flyver en fugl ind i mig ved søerne. Sidste gang var en måge. Da havde jeg lige set ”Fuglene.”


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Netværket for danskundervisning er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Dansklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
3.668 andre er allerede tilmeldt