Skønlitteratur
0   5

Årets Orlaer uddelt

Orlaprisen er de 7-12-åriges egen bogpris - det er børn, der har stået både for nomineringer og for at finde vinderne. Nu er årets Orlapriser blevet uddelt til fire heldige forfattere, og vinderne er: »Mirja - Drømmestenen« af Gunvor Ganer Krejberg og Rebecca Bang Sørensen i kategorien flotteste bog at kigge i, »Guide til piger« af Sabine Lemire i kategorien bedste bog, jeg blev klogere af, »Bubbi - den talende hund« af Morten Münster og Merlin P. Mann i kategorien bogen, der fik mig til at grine, og »Hitman« af Peter Krogholm i kategorien den mest spændende bog, jeg har læst.

Se mere om Orlaprisen og læs uddrag af bøgerne her: dr.dk/ultra/orlaprisen-2018

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Netværket for danskundervisning er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Dansklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
3.245 andre er allerede tilmeldt