Debat Ytringsfrihed
0   4

Mundkurve eller ytringsfrihed

Helt tilbage i 00'erne blev der fremsat beslutningsforslag i Folketinget - blandt andet fra Enhedslisten - om en bedre og helt nødvendig ytringsfrihed for offentligt ansatte. Der blev lyttet og udtrykt sympati. Ikke mindst på den baggrund er det grotesk med sagen i Østre Landsret her i 2018 - efter at Odense Kommune i 2014 giver lærer Erik ­Schmidt en tjenstlig advarsel for på et internt møde at have reageret kritisk på ledelsens implementering af nye arbejdstidsregler.

En uretfærdighed begået mod én person er en uretfærdighed, der rammer os alle.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen