Debat Ytringsfrihed
0   4

Mundkurve eller ytringsfrihed

Helt tilbage i 00'erne blev der fremsat beslutningsforslag i Folketinget - blandt andet fra Enhedslisten - om en bedre og helt nødvendig ytringsfrihed for offentligt ansatte. Der blev lyttet og udtrykt sympati. Ikke mindst på den baggrund er det grotesk med sagen i Østre Landsret her i 2018 - efter at Odense Kommune i 2014 giver lærer Erik ­Schmidt en tjenstlig advarsel for på et internt møde at have reageret kritisk på ledelsens implementering af nye arbejdstidsregler.

En uretfærdighed begået mod én person er en uretfærdighed, der rammer os alle.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Julekonkurrence 2020 del 1/2

Ho ho ho, så er det blevet første søndag i advent!

Det fejrer vi med en julekonkurrence for alle, som er tilmeldt Folkeskolens ugentlige nyhedsbrev. Du kan vinde et gavekort til et ophold på et af de prisvindende Sinaturhoteller for to personer inkl. tre-retters middag, vin og morgenbuffet (værdi 3750 kr.).

Det eneste du skal gøre for at deltage er at være tilmeldt det ugentlige redaktionelle nyhedsbrev, da vi trækker en heldig vinder blandt alle tilmeldte d. 6/12 - du kan tilmelde dig på forsiden af folkeskolen.dk eller nederst på siden her folkeskolen.dk/nyhedsbrev
Du kan finde vores persondatapolitik m.m. her: folkeskolen.dk/oplysningspligt